Om Sanne Rosen

Jeg vil hjælpe dig til at stå stærkt, uanset hvad livet byder dig.

Vi har alle krav på at trives og føle grundglæde ved livet

Mit navn er Sanne Roesen og jeg har mange års erfaring med at arbejde terapeutisk med mennesker, der har det svært og som gerne vil ændre på deres tilværelse.

Mennesker kommer til mig, når de er klar til at ændre den situation, som de står i. De står midt i en krise og har erkendt, at de har brug for at gøre noget anderledes, for at genskabe det liv, som de ønsker sig.

Derudover er jeg menneske, ligesom dig, og har gennem mit personlige liv erfaret, hvad det vil sige at være pårørende til psykisk sårbare samt oplevet de stressfaktorer, der også følger med dette livsvilkår.

Tillid og respekt

Jeg møder dig med tillid og respekt. Jeg vurderer altid individuelt hvad der måtte være behov for samt hvor længe, et forløb bør vare. Du kan læse mere om mine metoder lige her.

Målet er altid, at du bliver langt bedre til at sige til og fra og passe på dig selv. Jeg arbejder sammen med dig om dine problemer, så indvikling bliver til udvikling.

Sådan kan jeg hjælpe dig

  • Stressramt
    Kom tilbage på sporet og få livet tilbage
  • Pårørende
    Vær den bedste hjælper for den, du elsker