Pårørende

Pårørende glemmer oftest at passe på sig selv.

Er du pårørende?

Er du pårørende til en psykisk syg, demensramt, kronisk syg, stressramt, handicappet eller en, der af anden årsag har det svært?

Er du bekymret, sover du dårligt og føler du dig tyndslidt efter at være på standby 24/7?

Fælles for de pårørende som jeg arbejder med er, at de føler, at de ikke kan gøre andet end at tilsidesætte deres eget liv. Man kan og bør simpelthen ikke gøre andet end at støtte og hjælpe den, som har det svært.

I princippet er det jo en kærlighedshandling at passe godt på den, som vi har kær. Dog kan det, hvis du ikke også giver plads til dig selv og din hverdag, skabe nogle uhensigtsmæssige belastninger. Belastninger, der i værste fald kan forårsage stress, angst og depression. Og så opstår der en situation, hvor du slet ikke kan hjælpe.

Få balance i livet, så du kan være der for den, du holder af

Det kan måske virke forkert lige nu, men det er absolut vigtigt, at du også husker at tage dig kærligt af dig selv, så du kan hjælpe og være der for den, som har det svært – og komme helskindet igennem tiden som pårørende.

Jeg er selv pårørende til psykisk sårbare mennesker, så jeg ved fra mit eget liv, hvilke omkostninger det har for en selv og ens familie, når en man elsker, er psykisk sårbar.

Det gode budskab er, at jeg også ved, hvordan man får det godt igen.

Sådan kan du få min hjælp

Jeg har været tilknyttet Landsforeningen Bedre Psykiatri siden 2001 som netværksleder og terapeut for pårørende til psykisk syge. Jeg har hjulpet mange mennesker ud på den anden side.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde terapeutisk og har mange redskaber at trække på. Jeg vurderer altid individuelt hvad der er behov for. Se mine metoder lige her.

Priser

Individuelle samtaler: 1.100 kr. pr. samtale

Jeg anbefaler minimum 5 samtaler og yder rabat:

Klippekort ved 5 samtaler spar 10 % rabat.
Klippekort ved 10 samtaler spar 20 % rabat.

Ring eller skriv til mig her for at booke en afklarende samtale på 30 minutter, uden beregning.