Mindfulness terapi

Mindfulness terapi giver mindre stress.

Opnå en mere mindful tilgang

Ønsker du at være mere nærværende, mindre stresset, tackle ubehagelig situationer bedre, så er et terapiforløb, der er baseret på mindfulness, noget for dig. Her arbejder vi med, at du får mulighed for at opnå en mere mindful tilgang til din livssituation.

Ved at implementere forskellige mindfulness- og meditationsteknikker i dit terapeutiske forløb, bliver du mere nærværende og får et større overblik over dit liv.

Et stærkt fundament

Selvom du er i en vanskelig situation, indeholder du stadig sunde og livskraftige ressourcer, og dem tager vi udgangspunkt i. Gennem samtaler og opmærksomhedstræning, kan du lære at få en ny tilgang til de krav og udfordringer, du har i dit liv lige nu.

Sammen skaber vi et stærkt fundament, som hjælper dig til at finde de vigtige elementer, der skal til, for at du føler, at du har et rigt og meningsfuldt liv. Og det er uanset, hvad der sker inden i dig – eller i verden omkring dig.

Stressreduktion

Jeg arbejder med mindfulness-baseret stressreduktion – MBSR, kognitiv terapi og bruger også af min viden fra andre terapeutiske retninger – ACT – når det giver mening.

Er mindfulness terapi noget for dig?

Hvis du vil have mere at vide om mindfulness terapi og stressreduktion, så ring til mig og lad os tage en uforpligtende snak.